Welkom bij de World of Graffiti

A Graffiti Experience 

De World of Graffiti bevindt zich op de verheeskade 187-B. Op meer dan 1600m2 zullen ruim 20 voornamelijk Haagse Kunstenaars met een Graffiti achtergrond je meenemen door de eeuwenoude Graffiti cultuur en laten zien hoe deze door de jaren heen is geëvolueerd. 

Vanaf de Haagse Graffiti geschiedenis tot nu nemen we je mee in een diversiteit aan stylen en dompel jezelf onder in de kracht van hun verbeelding. Van werk op de muur tot werk op canvas, van 3d objecten tot merchandise.


The World of Graffiti streeft naar het behoudt van de Graffiti cultuur en het geven van een podium voor vooral Haagse artiesten, al dan niet in samenwerking met artiesten van buiten de regio. 

Wij zetten ons in om naast deze indoor belevenis ook de belevenis naar buiten door te voeren om zodoende kunst toegankelijk te maken voor iedereen kennis te laten maken met de kleurrijke wereld van de Graffiti.

De World of Graffiti biedt de ruimte tevens te huur aan voor een unieke belevenis bij uw presentatie, bedrijfsfeest, private dining, graffiti workshops etc.

Om onze projecten te steunen en kunstenaars te helpen bij de realisatie van hun creaties en het uitbreiden van hun portfolio, zijn wij afhankelijk van donaties en opdrachten. Voor meer informatie over het doen van donaties of opdrachten kunt u het contactformulier op deze site gebruiken.

 Mark Bode
Mark Bode
Zest & Dazr
Zest & Dazr
Zest
Zest
Zest
Zest
Jim
Jim
Cobra & Ridge
Cobra & Ridge
Cake
Cake
Kesh
Kesh
Cruse
Cruse
Spam
Spam
Amase
Amase
Sense
Sense
Ses & Crash
Ses & Crash
Ses & Crash
Ses & Crash
Serge Kortebroek
Serge Kortebroek


ONZE DIENSTEN


- Graffiti muurschilderingen

- Graffiti Workshops

- Graffiti schilderijen

- Portretten

- Airbrush Werk

- Stencil Art

- VR Graffiti Experience

- Graffiti Demonstraties en Live Painting

- Kalligrafie en Hand Signing

- Spandoeken

- Bedrijfsfeesten 

- Photoshoots

- Exposities

- Gevelrenovatie i.c.m. muurschildering

- Object painting / Pimp my .....

- Jongerenwerk

-  AirWall Graffiti


Nieuws

05-12-2023, 19:06

Miami Art Week

Deze week zullen we aanwezig zijn op de Miami Art week. Connecties maken, World of Graffiti/Den Haag op de kaart zetten en mooie plannen maken.   Meer


21-11-2023, 12:00

Mark Bode

22 januari 2023 - Mark Bode bracht een spoedbezoek aan het museum en heeft iets moois achtergelaten. Tevens zijn we nu in het bezit van 2 unieke, originele schetsen van zn vader, Vaughn Bode.    Meer

World of Graffiti.nl

Verheeskade 187-B, Den Haag

Onze Openingstijden

maandag
10:0015:00
dinsdag
10:0015:00
woensdag
10:0015:00
donderdag
10:0015:00
vrijdag
10:0015:00
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

TOEGANGSPRIJS

Entreeprijs: €7,50